fredag 26. september 2014

6 års dag =)

God dag alle!
I går var det hele 6 år siden jeg ble mamma! :-D min vakre prinsesse hadde bursdag!  Det hadde også min far så vi feiret dobbel bursdag i går=)

Jenta mi er ikke noen fan av Marsipan kake så derfor bakte jeg en sjokoladekake til henne med vaniljekrem inni:-)

Sånn ble den seende ut da;-)

tirsdag 23. september 2014

L i l l e l a m

Hei! Jeg forelsket meg helt i noen baby klær i dag! Lillelam sine klær for å være spesifikk;-) såå mye fint, men fy flate for noen priser. Skulle gjerne hatt alle sparkebuksene, kjolene, luene, jakkene og strømpebuksene! Men til 600-800,- plagget så bøyde jeg meg med en kjole og strømpebukser til;-) kjøpte noen knall fine bodyer fra claire også:-) nydelige klær til nydelige snuppa mi:-D så får jeg trøste meg med at lillelam klærne er laget av skikkelig ull som også tåler vaskemaskinen:-)




Nå er det rønmegrøt på planen:-)


lørdag 13. september 2014

Bryllupet del 2: K a k e n

Vil starte dette innlegget med en advarsel/ anbefaling om/imot å bake bryllupskaken selv! Jeg gjorde det og jeg hadde planlagt det helt fra starten, men når tiden for å bake kaken kommer så er det også myye annet som skal skje og gjøres istand. 

Jeg lagde sukkerbrødene klare torsdag så de var klare for fyll, marsipan, stabling og pynting fredag. Fredag skulle jeg også låse opp for kokken, bære fram alle stolene og bordene, dekorere, ta imot blomster, sende gubben for å hente stolene til vielsen, passe barna, ordne forlovergave og smykker til meg selv (vet de to siste var veldig i siste liten altså, men slik kan det altså gå..)

 Så kaken måtte jeg bare begynne med når ettermiddagen kom og det tar jo endel tid og fylle, pynte og dekorere en 3 etg. stablekake.. 

Pyntingen av lokalet fikk jeg altså ikke begynt med før i 22 tiden. Jeg innrømmer gjerne at jeg var super stressa av at jeg ikke ble ferdig og fikk lagt meg før 02 tiden :-P 

Skulle jeg gjort det hele igjen så hadde jeg bestilt kaken fra et bakeri ;-) 

Jeg glemte jo helt å ta bilde av kaken, men her får dere bilder som gjestene har tatt av kakeskjeringen:-)






Jeg ble jo nesten fornøyd med kaken dah.. ;-) hehe:-)


fredag 12. september 2014

Bryllup del 1: L o k a l e t

Heisann! Det var jammen lenge siden sist!  På den tiden har jeg rukket å bli gift;-)

Det er mye som skjer heletiden som ikke er opppussing og slike andre ting som jeg blogger om og selv når det skjer noe "bloggverdig" så får jeg liksom bare ikke satt meg ned for å blogge om det... men som alltid har jeg store planer om å ta meg sammen;-)

Nå har jeg altså giftet meg og det er jo fint å dele med dere syns jeg.
Hadde dessverre ikke hodet helt med meg når jeg holdt på med dekoreringen av lokalet klokken 23.30 kvelden før Dagen... så har ikke noen nærbilder av borddekkingen :-(



 Den ene plassen sto åpen fordi vi måtte ha plass til tripp trappen til minste jenta:-)








Ble skikkelig fornøyd med borddekkingen! Synd jeg ikke har nærbilder av alt så jeg får vist dere..
Min kjære svigerinne har laget ALLE blomsteroppsatsene, mer om henne senere;-)



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...